top of page
Sterrenhemel

Magicians on a Mission

About

Magicians,
are you ready?

Magicians_aug 2022-49.jpg

MEEt your COSMIC CREW 

Magicians on a Mission en het festival zijn ontwikkeld door een team wat zelf óók op missie is. Wat die missie is? Het is onze missie om jou te laten werken met de zuivere creatie energie waar wij zelf ook mee werken. Wij hebben geleerd om deze energie niet voor onszelf te houden, maar door te geven. Wanneer meer mensen authentiek gaan bouwen vanuit deze energie gaan we - eindelijk! - toe bewegen naar een wereld die we al veel langer voor ons zien. Wij weten 1 ding zeker: als we connecten met onze natuurlijke timing, dan komt de doorstroming op aarde terug en dit kunnen we niet alleen. We hebben bouwers nodig die originele ideeën werkelijk gaan maken. 

Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-61.jpeg
06a69bbd-80ac-46c9-8e9d-3d40ed981c04.JPG
Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-105.jpeg
20210622-tomdoms_1383221.jpg
Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-128.webp

Elke

Alex

Christiano

Tari

Suzanne

Jouw gids in het Watermantijdperk

Elke maakt het ongrijpbare begrijpbaar met haar vertalingen, meditaties en inzichten. Organiseert met haar bedrijf Innerdoorway sinds 2015 magische Retreats en het is haar missie om een nieuwe harmonieuze energie op aarde te verankeren.

Remote

ondernemer 

Alex is not here for your comfort, she is here to trigger. Ze is op missie om de wereld van werken compleet te transformeren. Rebels en vernieuwend heeft ze haar eigen kijk op wat komen gaat en ze neemt jou mee zodat je mee kan bouwen op je eigen originele manier.  

Astroloog &

mental coach

Christiano doet al ruim 20 jaar onderzoek naar de werking van ons bewustzijn en in 2005 heeft hij Innertechnology opgericht. Hij weet je te raken met zijn eerlijke en afgestemde observaties die jou snel grote stappen laten zetten in bewustzijn.

Bouwer & back-end van
Magician on a Mission
 

Tari is nog niet zo lang geleden vol gedoken in alles wat nieuw is, maar jij weet ook: als je eenmaal

in de magische rollercoaster bent gestapt dan ga je alleen maar harder. Tari vliegt mee, maar staat vooral ook met twee benen op de grond en daar staat ze voor je klaar. 

Sportcoach & trainer van
Magician on a Mission
 

Bewust bewegen vindt Suzanne het mooiste dat er is. De impact van écht verbinding maken tussen lichaam en mind is groots. Niet pushen, maar harmonieus je eigen grenzen verleggen. Sporten helpt om op een diep niveau te ontdekken dat we oneindige mogelijkheden hebben.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons!
  • Alex
  • Elke
  • Christiano
  • Tari

Alex

Elke

Christiano

Tari

bottom of page