top of page
Ruimte

Ben jij klaar om mee te bouwen aan een nieuwe wereld?

Magicians on a Mission

Dinsdag 21 mei t/m zaterdag 25 mei
Donderdag 30 mei t/m maandag 3 juni

About

Magicians,
are you ready?

Ben jij een Magician on a Mission en maak jij de wereld graag mooier door bij te dragen aan het oplossen van de verstoringen van deze aarde? Als het antwoord op deze vraag 'ja' is; dan is het tijd dat jij jezelf (verder) gaat trainen! Momenteel spelen meerdere werkelijkheden zich af binnen onze tijdmatrix. Het Magician on a Mission team bouwt aan een werkelijkheid die verbonden is aan de originele creatie-stroom. Een werkelijkheid waarin we de diepte van ons mens zijn verkennen en ons bevrijden van verdraaiingen en verouderde programmering die de originele creatie-stroom niet ondersteunen. Door je hiervan je bevrijden begin jij je kosmische powers weer te activeren!

 

Deze training is voor alle mannen en vrouwen die op een dieper niveau willen connecten met de organische creatie stroom.  

Tijdens deze training gaan we volop aan de slag met de originele creatie creatie energie. Je gaat je zelf trainen op verschillende lagen: lichaam, energie & geest. Hiermee leer je de waarde inzien van dit energieveld en hoe je dit veld kunt versterken. Je traint om naar binnen te kijken en daarmee deze energie naar buiten uit te kunnen zetten. 

Waarom is dit super interessant voor jou?

✨ Je leert werken met de originele creatie stroom;

✨ Je traint jezelf om zo te leven dat je altijd bijdraagt aan de harmonie en uitwisseling van de aarde; 

✨Je leert dat jij kunt bijdragen aan het oplossen van de verstoringen hier op aarde; 

✨ Je leert jezelf niet te laten afleiden door zaken waarvan jij voelt dat ze niet kloppen;

✨ Jij gaat direct op een vernieuwende manier creëren;

✨ Je traint je onderscheidingsvermogen;

✨ Jij bouwt mee aan een nieuwe, harmonieuze samenleving;

✨Jouw bewust zijn krijgt een upgrade zodat je niet langer verward of verleid raakt in dit Waterman Tijdperk;

PHOTO-2022-01-21-11-27-05.jpg
PHOTO-2022-01-21-11-27-13.jpg

EEN KRACHTIGE VIERDAAGSE

TRAINING

Magicians_aug 2022-61.jpg

LEER WERKEN MET DE ORGANISCHE CREATIESTROOM

PHOTO-2022-01-21-11-27-13 2.jpg

OP EEN MAGISCHE CHATEAU IN BELGIË

Contact
Magicians_aug 2022-48.jpg

TRAIN YOURSELF & HEAL OUR PLANET

Een Magician heeft een diep besef van het feit dat hij of zij, door zelf steeds bewuster in het leven te staan, bijdraagt aan het neutraliseren van verstoringen op aarde. Hiervoor is het belangrijk om jezelf te trainen, je systeem te ordenen en te leren werken met de originele creatie kracht. 

Magicians on a Mission is een oproep voor die pioniers die voelen dat ze hun creatie-krachten willen inzetten voor belangrijke realisaties die groter zijn dan alleen persoonlijke dromen en doelen. Maar om te bouwen aan een nieuwe samenleving en harmonieuze aarde. 

Ben jij klaar voor een upgrade?

Leer werken met de originele creatie stroom  en bouw mee aan een harmonieuze wereld

Magicians_aug 2022-60.jpg

HOE ZIET DE TRAINING ERUIT?

€1350,- exc. BTW voor een hele bijzondere missie 

Magicians on an Mission is een oproep voor iedereen die anders wil werken en leven en die voelt dat het tijd is. Alles wat wij zeggen begrijp je met je hoofd misschien nog niet helemaal, maar je voelt dat het klopt. Het is herkenbaar en logisch.

Ondanks dat je lichaam een full "YES, let's go" roept, neemt onze ratio het nog weleens over en die wil feiten zien. 

SO, WHAT'S INCLUDED!?

 • Een week van te voren starten we met een team briefing online. Tijdens deze sessie ontvang je van Elke & Christiano een belangrijke activatie die er op gericht is om een jouw systeem (lichaam, geest, ziel) te activeren voor de energie van dat moment ✨;

 • Dan vindt de 4 daagse training plaats in een magisch château in België en we verzekeren je, dit wil je niet missen ✨;

 • Een week later sluiten we gezamenlijk online af ✨

Je slaapt in België in een magisch chateau en ook de kamers en badkamers hebben een bijzondere indeling. Je slaapt op gedeelde twee- of driepersoonskamers met gedeelde badkamers.  Uiteraard zorgen wij ervoor dat het jou deze dagen aan niets ontbreekt. Je krijgt drie heerlijke vegetarische maaltijden per dag, begeleiding, training en coaching door onze krachtige crew in een omgeving waar jij je helemaal op kunt laden.

onze eerdere Magicians

Otto.jpg

Otto

Het grootste verschil is voor mij dat mijn creativiteit weer terug is. Alles is begonnen met stromen, samenwerkingen en projecten komen ineens op me af. Aan de andere kant voel ik nu ook heel sterk dat ik mag kiezen waar ik mijn energie aan geef. Mijn nieuwe energie zorgt ook voor transformatie binnen mijn gezin; we hebben andere gesprekken en maken keuzes op een andere manier. De kosmische timing zorgt ervoor dat ik aantrek wat past bij mijn essentie en dat ik veel makkelijker keuzes maak die goed zijn voor mij en voor wat ik belangrijk vind.

Sanne.jpg

Sanne

Ik voel me heel fijn na het weekend, een enorme rust en vertrouwen in wat er op mijn pad gaat komen. Ik voel nu enorm alle keuzes die ik mag gaan maken en de oude verhalen die ik los mag laten. Ik ga het gewoon doen en als het niet goed voelt, kies ik gewoon weer opnieuw. Door de energie die is los gekomen voel ik hoe ik ook andere mensen mag en kan gaan raken. Ik vertrouw eindelijk (weer) in mijn eigen kracht.

pexels-jaymantri-5439.jpeg

Aike

Mijn thema was diep voelen en emoties beheren. Die doorstroming voel ik nu enorm, ik ben terug in mijn lichaam. Ik mag alles doorvoelen en daardoor kan de energie blijven stromen. Ik kan die nu ook bundelen en richten in een krachtige creatie-en manifestatiestroom. Hierdoor ontstaan mooie dingen en spanningen lossen sneller op. Mijn perspectief is opener geworden en dat kan ik zelfs al soms meegeven aan anderen zodat zij ook openen

Jennifer.jpeg

Jennifer

Ik vond het een hele bijzondere, WAUW, maar ook heavy ervaring. Het voelde alsof ik ben thuis gekomen in mezelf! Heel fijn om dit mee te maken in een groep gelijkgestemde (waar alles er mocht zijn) en me daardoor niet meer vreemd te hoeven voelen. It's just me! Het heeft me uitgenodigd om hiernaar te gaan leven en me te omringen met datgene wat goed is voor mij, zodat het met energie gaat opleveren in plaats van dat het me dat kost. Had het echt voor geen goud willen missen!

Anker 1

 

Je hart weet het al, maar je brein twijfelt nog.

Geen probleem.

 

Plan een gratis discovery in met ons en kom er achter wat deze reis specifiek voor jou kan betekenen.

Anker 2
Magicians_aug 2022-54.jpg

MEEt your COSMIC CREW 

Magicians on a Mission is ontwikkeld door een team wat zelf óók op missie is. Wat die missie is? Het is onze missie om jou te laten werken met de zuivere creatie energie waar wij zelf ook mee werken. Wij hebben geleerd om deze energie niet voor onszelf te houden, maar door te geven. Wanneer meer mensen authentiek gaan bouwen vanuit deze energie gaan we - eindelijk! - toe bewegen naar een wereld die we al veel langer voor ons zien. Wij weten 1 ding zeker: als we connecten met onze natuurlijke timing, dan komt de doorstroming op aarde terug en dit kunnen we niet alleen. We hebben bouwers nodig die originele ideeën werkelijk gaan maken. 

Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-61.jpeg
06a69bbd-80ac-46c9-8e9d-3d40ed981c04.JPG
Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-105.jpeg
20210622-tomdoms_1383221.jpg
Eiyani_Boksen_01-2023_Fotografie Melisa Verheijen-128.webp

Elke

Alex

Christiano

Tari

Suzanne

Jouw gids in het Watermantijdperk

Elke maakt het ongrijpbare begrijpbaar met haar vertalingen, meditaties en inzichten. Organiseert met haar bedrijf Innerdoorway sinds 2015 magische Retreats en het is haar missie om een nieuwe harmonieuze energie op aarde te verankeren.

Remote

ondernemer 

Alex is not here for your comfort, she is here to trigger. Ze is op missie om de wereld van werken compleet te transformeren. Rebels en vernieuwend heeft ze haar eigen kijk op wat komen gaat en ze neemt jou mee zodat je mee kan bouwen op je eigen originele manier.  

Astroloog &

mental coach

Christiano doet al ruim 20 jaar onderzoek naar de werking van ons bewustzijn en in 2005 heeft hij Innertechnology opgericht. Hij weet je te raken met zijn eerlijke en afgestemde observaties die jou snel grote stappen laten zetten in bewustzijn.

Bouwer & back-end van
Magician on a Mission
 

Tari is nog niet zo lang geleden vol gedoken in alles wat nieuw is, maar jij weet ook: als je eenmaal

in de magische rollercoaster bent gestapt dan ga je alleen maar harder. Tari vliegt mee, maar staat vooral ook met twee benen op de grond en daar staat ze voor je klaar. 

Sportcoach & trainer van
Magician on a Mission
 

Bewust bewegen vindt Suzanne het mooiste dat er is. De impact van écht verbinding maken tussen lichaam en mind is groots. Niet pushen, maar harmonieus je eigen grenzen verleggen. Sporten helpt om op een diep niveau te ontdekken dat we oneindige mogelijkheden hebben.

Magicians_aug 2022-50.jpg

NOG 1x op een rijtje:

€1350,- exc. BTW voor een magische missie 

JOIN MAGICIANS ON A MISSION - WHAT'S INCLUDED!?

 • Een online openingsmeeting ✨

 • Om 16.00 uur aankomst in België 

 • 4 dagen later om 10.00 uur vertrek vanuit België  ✨

 • Een online afsluiting ✨
   

Onze tools, meditatie, breathwork, coaching en heel veel wijsheid. Laat je verrassen een meeslepen op een magisch avontuur.

onze magicians

Renate.jpg

Renate

Ik heb zelf de afgelopen tijd en nog steeds een shift meegemaakt. Het is alsof ik steeds meer in energie kan denken en veel meer los kan laten. Ik ben mij ook bewuster van gedachtes. Het voelt allemaal een stuk lichter. Ik ben zelf ook echt grote stappen aan het maken. Heb mijn baan in loondienst opgezegd deze week en besloten om volledig voor mijzelf te gaan werken. Voelt heel goed, ook al weet ik niet precies waar ik naartoe ga. Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor alles, was heel magisch

Sandra.jpg

Sandra

Het voelt alsof de stroom meer vrij komt, alsof ik in een tussenfase zit van dat wat achter me ligt te laten voor wat het is en daardoor o.a. hoe dat van de anderen bij de ander laat. Ik onderzoek hoe ik grenzen en ben daardoor duidelijker op weg naar de vrijheid om meer te kunnen voelen en meer te creëren. Ik heb een hele andere manier gekregen van naar het proces kijken, ik kan me veel meer overgeven aan het moment. Daarnaast, nu ik, na de mission weer voor het eerst opleiding heb gegeven, zie ik hoe het ook daar mijn skills heeft verdiept

Liselotte.jpg

Liselotte

Ik had geen idee wat we gingen doen tijdens Magicians, maar ik voelde aan alles dat ik er bij moest zijn. Het heeft alle verwachtingen ruimschoots overtroffen, want wat was dít een waanzinnig magisch weekend. De verbinding met de groep, de plek, het heerlijke eten én de magische sessies. Het voelde als thuiskomen in de ware essentie. Ik kan echt zeggen dat dit weekend mij heeft getransformeerd.

Judith_edited.jpg

Judith

Ik ben het veroordelen naar het beoordelen om aan het zetten. Ik bekijk het, denk erover na wat ik er echt van vind voordat ik er iets mee doe. Er is een blinddoek afgedaan, waardoor ik de energie nu kan kanaliseren. De grootste angst die ik had is nu mijn grootste vrijheid geworden. Ik voel enorm vertrouwen en vrijheid. Voorheen was ik altijd onderweg, nu durf ik in te checken bij mezelf.

Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons!
 • Alex
 • Elke
 • Christiano
 • Tari

Alex

Elke

Christiano

Tari

bottom of page